top of page

Asian Raisins

Bijgewerkt op: 12 aug. 2021


Elke maand gaat 10% van de opbrengt van Emma's Eetclub naar een organisatie die zich inzet voor Aziatische gemeenschappen. Aangezien ik de lekkerste smaken, kooktechnieken en ingrediënten uit die keukens leen, vind ik het belangrijk om iets terug te doen. Hopelijk vind jij dat ook. De opbrengst van de maanden augustus en september* gaat naar Asian Raisins.


Asian Raisins is een organisatie die zich inzet tegen racisme naar mensen met een Aziatiatische achtergrond. Ze streven naar een betere representatie van Aziaten in de media en daarmee een inclusievere filmwereld. Ook creëren ze bewustwording over racisme en discriminatie, bijvoorbeeld met hun campagne #iklachniet. De campagne kun je bekijken op hun Instagram en op hun website vind je veel interessante artikelen. Bijvoorbeeld over de herkomst van yoga en het verschil tussen culturele toe-eigening en culturele waardering. Razend interessant en razend belangrijk.


Als je lid bent van de club gaat 10% van jouw bijdrage automatisch naar Asian Raisins. Wil je meer doneren of ben je geen lid maar wil je wel je steentje bijdragen? Doneer dan via deze link.


Ik ben altijd op zoek naar nieuwe projecten of initiatieven om te steunen vanuit Emma's Eetclub. Wil je er eentje onder de aandacht brengen? Stuur dan vooral een mailtje naar hallo@clubemma.nl. Mijn dank is groot!


* Ik pak de eerse keer twee maanden omdat ik halverwege de maand begin. In het vervolg kies ik per kalendermaand een project.

178 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page