top of page

Video: bosui snijden


Ik krijg dus heel vaak de vraag hoe ik bosui zo mooi dun snijd. Nou, dat leg ik je in deze video uit. Sort of. Want het belangrijkste is dat je een goed scherp mes hebt en veel oefent. Veel meer techniek zit er niet achter, maar kijk maar gewoon even. Het ziet er niet alleen mooier uit, maar voor de smaak maakt het ook echt uit. Niemand heeft zin om op van die dikke brokken bosui te kauwen.


Ik leg je ook uit hoe je bosui extra knapperig en fris maakt. Als je bosui zo klaarmaakt, kun je het makkelijk een week in de koelkast bewaren en heb je altijd perfect gesneden bosui om over je eten te strooien. En laat me vooral weten welke technieken je nog meer op video wil zien! Sjalottencrispies komen er al aan binnenkort.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page